Dankbaarheid tonen verhoogt je frequentie

Bijna kerst, de tijd van samen zijn met je geliefden. En ook bijna tijd om een nieuw jaar te beginnen. Daarmee gaan we het oude afronden, laten we dat doen in dankbaarheid. Hierbij mijn dankbaarheid over een aantal dingen van het afgelopen jaar:

 1. Ik ben dankbaar dat een helderziende weer een nieuwe passie heeft aangeboord in mij, het werken met kinderen, maar dan op een nieuwe manier.
 2. Ik ben dankbaar dat ik 25 jaar getrouwd was dit jaar. Trots op ons dat we het volgehouden hebben, want het was lang niet altijd makkelijk.
 3. Ik ben dankbaar voor mijn val van de wc waardoor ik mijn heiligbeen op 3 plaatsen gebroken heb. Want daardoor ben ik in een stroomversnelling gekomen om te werken aan mijzelf. Ik had namelijk zo’n angst gekregen door die nieuwe passie. Ik wist namelijk niet hoe ik dat kon gaan doen. Tot ik uiteindelijk doorkreeg dat ik het helemaal niet alleen hoefde te doen. Ik hoefde het wiel niet opnieuw uit te vinden. Er zijn opleidingen tot Kindercoach.
 4. Ik ben dankbaar dat mijn vakantie naar de Azoren daardoor niet door kon gaan, want daardoor ben ik de opleiding tot Kindercoach gaan volgen bij de opleiding die het beste bij mij past.
 5. Ik ben dankbaar dat de vakantie niet door kon gaan, want nu kan ik uitkijken naar een nog mooiere vakantie naar Siberië Rusland, het Baikalmeer.
 6. Ik ben dankbaar dat het goed gaat met mijn zoon en dochter.
 7. Ik ben dankbaar voor het maken van een Sjamanendrum en mijn 3 dagen vrijheid in Rotterdam.
 8. Ik ben dankbaar voor het aansluiten bij de foto natuurclub zodat ik elke maand met een leuke club mensen foto’s kan gaan maken in de natuur met mijn camera.
 9. Ik ben dankbaar dat ik mij heb ingeschreven bij het UWV omdat ik in de zomer als invalleerkracht zowiezo minstens 6 weken geen inkomsten heb.
 10. Ik ben dankbaar dat ik tot half november zonder werk zat zodat ik mijn rust kon nemen voor mijzelf.
 11. Kortom, ik ben dankbaar.

Ik kan nog veel meer bedenken, maar dan wordt de mail echt te lang. En het gaat nu om jou, waar ben jij dankbaar voor?

Dankbaarheid

Een mooi moment om bij dankbaarheid stil te staan zo aan het eind van het jaar.

Dankbaarheid heeft qua energie een hele hoge frequentie. Sterker nog, volgens het boek “de emotie encyclopedie” staat het bovenaan, als hoogste frequentie. Zelfs nog boven liefde.

En dat betekent niet dat je dankbaar hoeft te zijn omdat je iets van iemand krijgt. Maar juist, om wat er al is. Of de steun die je van iemand krijgt. Iemand die je uit je slachtofferschap trekt. Of die een arm om je heen slaat. Dankbaarheid voor de toevalligheden die je toekomen.

Ik had laatst een kaartje getrokken van opgestegen Meester Epona, kristallen. Dat het goed kan zijn om te werken met kristallen. Oké, ik heb genoeg kristallen, maar hoe moet ik er dan mee werken? Ik liet het maar los, want ik kon er niks mee. Afgelopen zaterdag kreeg ik een Appje dat ik een klein voorwerp voor mijzelf moest kopen zodat ik tijdens de activatie die we gingen doen de affirmatie in het voorwerp kon zetten. Ik had net die dag de boodschappen al gedaan dus had geen zin nog een keer het huis uit te gaan. Bovendien, wat kon ik kopen?

Die avond had ik een winterwende sessie. Ik kwam daar, raakte in gesprek met iemand en kreeg mijn antwoord op de vraag wat ik met de kristallen kon doen. En tijdens de sessie kreeg ik het voorwerp voor mijzelf: een rozekwarts kristal. Twee oplossingen tegelijk op één avond! Er liepen tranen over mijn wangen van dankbaarheid.

Zoiets gebeurt als je de controle los kunt laten nadat je een wens het universum ingestuurd hebt, dan komt het als vanzelf naar je toe. Het enige wat jij dan mag doen, is jouw dankbaarheid tonen. En zo heel je jezelf en wordt jouw frequentie steeds hoger.

Dus als tip geef ik je mee elke dag je dankbaarheid te gaan uiten. Sta op met dankbaarheid en ga naar bed met dankbaarheid. Met andere woorden, waar was jij die dag dankbaar voor? Laat dat nog even door je hoofd gaan voordat je in slaap valt. En waar ben je dankbaar voor wat de dag je gaat brengen?

De volgende tip: maak eens een lijstje van 25 dingen waar jij dankbaar voor bent. Als je je dan eens down voelt, pak dan dat lijstje erbij om je eraan te herinneren waar jij je dankbaar voor voelt.

Tevens geef ik als tip dat je iemand anders kunt helpen/steunen als je zelf even niet lekker in je vel zit. Zij zullen dan hun dankbaarheid naar jou uiten waardoor je weer in de energie van dankbaarheid komt te zitten.

Hieronder een filmpje om je op ideeën te brengen waar je allemaal dankbaar voor kunt zijn. Ik raad je echt aan dit filmpje even te kijken.

https://youtu.be/BSxPWpLPN7A

Ik wens jou tenslotte een dankbare kerst en een terugblik op een jaar waar je met dankbaarheid op terug kijkt.
Tot slot gun ik je een blik vooruit op een jaar vol nieuwe dankbaarheden.

Fijne feestdagen gewenst, en een geweldig 2020, geniet!

Warme groet,

Brigitte

Ik ben Brigitte Deliën. Ook wel kindercoach “oma Brigitte”.

Om jouw talenten en kwaliteiten naar boven te halen ♥ je leert jezelf beter kennen ♥ jij bepaalt waar de reis naartoe gaat ♥ ik zorg dat het veilig is voor jou ♥ we gaan de levensles helder krijgen en van daaruit werken naar jouw doel ♥ zonder oordeel ♥ de antwoorden komen uit jouzelf ♥ door middel van creativiteit of een wandeling bij je gevoel komen.

Boost of Energy
info@boostofenergy.nl
tel.nr.: 06 – 171 3535 8
http://www.boostofenergy.nl

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email