AQUAMORA, hoge frequentie bedrukte glazen.

 

Waarom deze glazen zo speciaal zijn komt door de afbeelding op het glas. Daarin gaan drie werkingen schuil.

  • De kleur, in dit geval de kleuren van de chakra’s*. Elke kleur heeft zijn eigen invloed. (Welke kleur overheerst bij jou thuis?)
  • De affirmatie, dat is de positieve tekst op het glas die in verband staat met een bepaald chakra.
  • De Heilige Geometrie, dat zijn de lijnen die op het glas staan waaruit alles is opgebouwd, ook jij en ik. Deze lijnen verbinden de chakra’s met elkaar.

Het is belangrijk te weten dat alles bestaat uit energie, alles heeft zo zijn eigen trilling. Ook de afbeelding op het glas heeft een trilling. Water heeft de eigenschap dat die de trilling in zich opneemt en onthoudt. Ook heeft water een geheugen. Als we nu het water (of andere vloeistof) uit het glas drinken neemt het water uit ons lichaam (we zijn voor meer dan 70% uit water opgebouwd!) de trilling van het water uit het glas over. En zo wordt, daar waar nodig, onze frequentie verhoogd en de oude informatie overschreven.

 

Vandaar dat je een reactie kunt verwachten als je begint te drinken uit deze glazen. Het lichaam is namelijk bezig met herstellen en met het verwijderen van afvalstoffen. Dit kan lichamelijke reacties met zich meebrengen zoals o.a. maagpijn, keelpijn en hoofdpijn. Dit is echter zeer tijdelijk en juist een positief teken.

 

In plaats van water kunt je ook lezen vruchtensap, thee, koffie e.d. want al deze vloeistoffen bestaan voor het merendeel uit water. Water is echter het meest zuivere en beste dat je kunt drinken.

 

Drink minimaal een maand lang, elke dag, uit hetzelfde glas. Daarmee geeft je het lichaam de kans de oude informatie om te zetten in deze nieuwe informatie. Na een maand verankerd het lichaam deze nieuwe informatie en kun je desgewenst beginnen aan een nieuw glas. Indien gewenst kun je als versterking de affirmatie die op het glas staat hardop zeggen.

 

*chakra’s zijn energetische kokers die dwars door ons lichaam lopen. Deze kokers horen open te staan en te draaien. Bij velen van ons zijn 1 of meerdere chakra’s gesloten en draaien niet meer rond. Daardoor kan de energie niet meer voluit door ons lichaam stromen en worden we moe of krijgen andere lichamelijke ongemakken.

 

De glazen zijn géén vervanging voor een bezoek aan uw huisarts of specialist.

Deze glazen kunnen jou en jouw kind ondersteunen in het verwerken van je verlies. Elke kleur glas staat voor een bepaalde eigenschap, zoals bijvoorbeeld veiligheid, creativiteit, zelfvertrouwen en communicatie.  Bij een ieder zal het een andere uitwerking hebben. Lees vooral ook de ervaringen onderaan deze pagina.

Voor algemene informatie, bestelling van de glazen of informatie over de tekst die op de afbeelding op het glas staat, bel 06-17135358 of stuur mij een e-mail.

Wil je meer weten over de chakra’senergie en water – of de 5 elementen en Heilige Geometrie, kijk dan op de pagina workshops. Tijdens een workshop leg ik je er alles over uit. Tevens ontvang je dan een healing van 20 minuten.

Ervaringen met de glazen van:

Hallo Brigitte,

 

Ik ben op de beurs geweest in Den Bosch en heb de proef op de som genomen. Ik heb water gedronken dat schoon door je werd ingeschonken in het glas met de gele kleur. Ik dronk het water en binnen 1 seconde voelde ik de verandering op dit chakra ontstaan. Het was of mijn bron of basis werd vernieuwd naar de oorsprong zelf. Het was zo’n krachtige ervaring dat ik mij heb verbaast over de enorme uitwerking. Ik weet dat ik gevoelig ben voor energie, echter deze uitwerking had ik niet verwacht. Het tilde mij op tot een heel zuiver en mooi niveau. Het idee: water veranderen in een aangepaste trilling via de glazen werkt. Het helpt mensen om in een betere conditie te komen. Het verandert de emoties van verdriet, pijn, slachtofferschap naar initiatief, kracht en energie. Dank voor deze bijzondere creatie, het helpt.

 

Hartelijke groet, Jaap Rodenburg.

Hoi Brigitte,

 

Al een flink aantal jaren ben ik bezig met beter voor mezelf op te komen. Nu heb ik meer dan een maand lang het gele glas gebruikt en het werkte van binnenuit, al na een paar dagen.  Daar kan geen rationele gedachte tegenop. “Ik ben waardevol en maak mijn eigen keuzes”! Dat is nu geen gedachte meer, maar het is nu echt zo. Ik voel het echt zo. Dat maakt een groot verschil. 

 

Brigitte, heel hartelijk bedankt.

 

Vera Zwaan.

Ha Brigitte,

 

Ik heb het glas voor het hartchakra een maand lang gebruikt, omdat ik het idee had een muurtje te hebben gebouwd. Na twee dagen merkte ik dat mijn darmen begonnen te werken. Had het gevoel van loslaten. Was na twee dagen over. Daarna merkte ik dat ik emotioneler werd. Moest snel huilen en voelde mij daardoor rustiger worden. Kort daarna merkte ik dat ik weer vanuit mijn hart leefde! Heerlijke ervaring.

 

Ik ga uiteraard verder met de andere glazen en ik ga kijken of ik een combi kan maken met bepaalde chakra’s en wat dat met me doet. Hou jullie uiteraard op de hoogte!

 

Liefs Yvonne.