_50A4827

meditatie

Gratis meditatie met positieve affirmaties om meer van jezelf te kunnen gaan houden. Tevens ontvang je de gratis tips in je mailbox.
Gratis

Wie ben ik

 

Ik ben Brigitte Deliën, moeder van twee jong volwassenen.  Ik ben een hartsverwarmende, liefdevolle, oordeelloze vrouw. En daar heb ik hard aan gewerkt om dat te bereiken.

Want natuurlijk heb ik mij altijd al zo gevoeld, geweten dat ik dit ben, ergens diep van binnen. Maar van buiten kwam het er niet uit, er zaten teveel trauma’s op. Waardoor anderen mij niet zagen zoals ik werkelijk ben. En dat kwam omdat ik een grote muur om me heen gebouwd had, bang om gekwetst te worden.

Ik ben al jong mijn zusje en mijn lieve opa’s verloren, nog voor mijn 8e levensjaar. Ik wilde de controle houden over de rest van mijn leven om niet nog meer mensen om mij heen te verliezen. Daardoor hield ik mij krampachtig vast aan al mijn vriendschappen

Ook bouwde ik een flinke muur om mij heen om mijn gevoel af te sluiten. Ik leefde dus vanuit mijn hoofd, wat erg vermoeiend is. Mijn eigen ik zwakte steeds verder af.

Het verlies van mijn zusje en opa’s bracht behalve mijn eigen verdriet, ook boosheid en een schuldgevoel met zich mee. Bovendien bleek ik ook het verdriet van mijn ouders op mij te hebben genomen. Zoals vaak het geval is, werd er binnen het gezin niet over het verlies gesproken, dat bleek te pijnlijk.

 

Toch weet ik uit ervaring dat het juist beter is om die emoties aan te kijken, te accepteren om ze daarna los te kunnen laten. Het geeft je zo’n bevrijdend gevoel. Het heeft mijn leven makkelijker gemaakt.

 

Buiten het ervaringsdeskundige zijn heb ik in mijn leven veel met kinderen gewerkt. Te beginnen bij vrijwillig zwemlessen geven in mijn jeugd. Om vervolgens twee seizoenen skilessen te geven in Oostenrijk aan kleine kinderen. Dat was een geweldige tijd. Tussendoor heb ik op een kinderkamp in Amerika gewerkt. Daarna heb ik op Center Parcs gewerkt in het zwembad.

 

Later ben ik de Pabo gaan volgen in deeltijd. In 2003 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik als invalleerkracht. Ik heb dus legio verschillende klassen en kinderen gezien. Ook heb ik diverse manieren van lesstof aanbieden op al die verschillende scholen en van al die verschillende leerkrachten gezien.

 

Verder geloof ik erin dat er meer is op aarde dan dat wij kunnen zien met onze ogen. Dat er wezentjes zijn die ons ondersteunen en helpen, mits we daarom vragen. 

 

Nu is het tijd om  kinderen én hun ouders écht te gaan helpen, in mijn praktijk of buiten in de natuur. Ik ben er klaar voor, jij ook?!

 

Warme groet en een heerlijke knuffel,

 

Brigitte Deliën 

De mooie foto’s van mij zijn gemaakt door Marieke van https://www.mariquefotografie.nl/