_50A4827

meditatie

Gratis meditatie met positieve affirmaties om meer van jezelf te kunnen gaan houden. Tevens ontvang je de gratis tips in je mailbox.
Gratis

Wie ben ik

 

Ik ben Brigitte Deliën, moeder van twee jong volwassenen.  Ik ben puur,  liefdevol, empatisch en behulpzaam. 

 

Ik heb mij van buiten anders laten zien dan ik mij van binnen voelde. Ik droeg een masker. Daardoor zagen anderen mij niet zoals ik werkelijk ben. En dat kwam omdat ik een grote muur om me heen gebouwd had, bang om gekwetst te worden. Het leven had mij al snel een aantal pijnlijke lessen gebracht. Daardoor ben ik (onbewust) niet meer gaan voelen. Ook ben ik mijn intuïtie niet meer gaan inzetten. Mijn hoog-gevoeligheid heb ik in feite onderdrukt.

 

Wat was er al zo snel in mijn leven gebeurd? Ik ben al jong mijn zusje en mijn lieve opa’s verloren, nog voor mijn 8e levensjaar. Daarna werd ik onzeker en voelde ik mij in veel situaties het slachtoffer. Ook wilde ik de controle houden over de rest van mijn leven om niet nog meer mensen om mij heen te verliezen. 

Ik begrijp nu dat het allemaal draaide om een gevoel van afwijzing. Ik heb deze overlijdens onbewust gevoeld als afwijzing naar mij als persoon. Maar die levenslessen hebben mij geleerd te houden van mijzelf, van wie ik ben, want ik ben goed genoeg!

 

Achteraf gezien zou ik heel blij zijn geweest met een rouwbuddy. Maar die bestond in die tijd niet. Ook kinderen hebben iemand nodig die ze kan begeleiden en tips kan geven. Dan voorkom je uitgestelde rouw. Uitgestelde rouw kan voor somberheid en uiteindelijk depressie zorgen.

 

Door aan bovengestelde te werken, zit ik veel minder in mijn hoofd en steeds meer in mijn hart, mijn hoog-gevoeligheid laat zich steeds meer zien, en ik kan het nu omarmen. Ik bezit zelfliefde! En jij ook, mag het er ook bij jou zijn?!

 

Buiten het ervaringsdeskundige zijn heb ik in mijn leven veel met kinderen gewerkt.

 

  • Ik heb zwemlessen gegeven.
  • Skilessen gegeven in Oostenrijk.
  • Op een kinderkamp in Amerika gewerkt.
  • Op Center Parcs gewerkt in het zwembad als badjuf.
  • Als leerkracht in het basisonderwijs.

Graag help ik jou als ouder én jullie kind(eren) om naar zelfliefde te komen. Waarmee je weer in verbinding komt met jezelf. 

 

Warme groet en een heerlijke knuffel,

 

Brigitte Deliën 

De mooie foto’s van mij zijn gemaakt door Marieke van https://www.mariquefotografie.nl/