_50A4827

meditatie

Gratis meditatie met positieve affirmaties om meer van jezelf te kunnen gaan houden. Tevens ontvang je de gratis tips in je mailbox.
Gratis

Wie ben ik

 

Ik ben Brigitte Deliën, moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen.  Ik ben puur,  liefdevol, empatisch en behulpzaam. Maar ik ben ook eerlijk en direct, dus geen aanpak met zachte handen.

 

Ik heb mij van buiten anders laten zien dan ik mij van binnen voelde. Ik droeg een masker. Daardoor zagen anderen mij niet zoals ik werkelijk ben. En dat kwam omdat ik een grote muur om me heen gebouwd had, bang om gekwetst te worden. Het leven had mij al snel een aantal pijnlijke lessen gebracht. Daardoor ben ik (onbewust) niet meer gaan voelen. Ook ben ik mijn intuïtie niet meer gaan inzetten. Mijn hoog-gevoeligheid heb ik in feite onderdrukt.

 

Wat was er al zo snel in mijn leven gebeurd? Ik ben al jong mijn zusje en mijn lieve opa’s verloren, nog voor mijn 8e levensjaar. Daarna werd ik onzeker en voelde ik mij in veel situaties het slachtoffer. Ook wilde ik de controle houden over de rest van mijn leven om niet nog meer mensen om mij heen te verliezen. 

 

Ik begrijp nu dat het allemaal draaide om een gevoel van afwijzing. Ik heb deze overlijdens onbewust gevoeld als afwijzing naar mij als persoon. Maar die levenslessen hebben mij geleerd te houden van mijzelf, van wie ik ben, want ik ben goed genoeg!

 

Die afwijzing bleek in de familie te zitten. Dat is de reden geweest dat ik als jong kind de gebeurtenissen als afwijzing heb ervaren. Ook later in mijn werkzame leven. Ik werd steeds als laatste ingezet als invalleerkracht doordat degene die aan het hoofd stond mij persoonlijk niet mocht. En zo hebben er talrijke gebeurtenissen plaatsgevonden. Totdat ik eraan ben gaan werken, het niet meer ben gaan zien als een aanval naar mij als persoon toe.

 

Graag begeleid ik jou in jouw gevoel van afwijzing naar zelfliefde! Zodat je weer in verbinding komt met jezelf en daarmee ook met de ander. 

 

Warme groet en een heerlijke knuffel,

 

Brigitte Deliën 

De mooie foto’s van mij zijn gemaakt door Marieke van https://www.mariquefotografie.nl/