_50A4767

meditatie

Gratis meditatie met positieve affirmaties om meer van jezelf te kunnen gaan houden. Tevens ontvang je de gratis tips in je mailbox.
Gratis

Voor therapeuten die hun gevoel van afwijzing om willen zetten in zelfliefde!

Het gevoel van afwijzing komt ergens vandaan. Ik wil graag met je uitzoeken waar het vandaan komt. Want door bij de kern te beginnen zit je dichter bij de oplossing. Bij mij komt het uit de familielijn. Mijn voorouders kampten ook met het gevoel van afwijzing. Ik kwam daar pas in 2021 achter. Maar als jij het oplost, los je het ook voor je kinderen en kleinkinderen op. De energie zal namelijk veranderen en daar zullen ze in mee gaan. Gewoon, omdat positieve energie veel fijner aanvoelt dan de zware energie die afwijzing met zich meebrengt.

 

En door die zware energie van afwijzing, zul jij geen cliënten aantrekken. Ga eerst jezelf meer waarderen zodat je ook de weg van je cliënten kunt waarderen. Er zal dan een betere verbinding met elkaar zijn.

 

Door echte stappen te ondernemen en dingen anders te gaan doen, kom je vooruit. Ik begeleid je er graag bij, want oo wat was het voor mij lastig om die stappen te nemen. Dus ik herken je.

 

Voel je welkom en kom weer in balans met jezelf.