boostofenergy logo

Voor wie?

 

Mijn cliënten hebben een minderwaardigheidsgevoel. (Wat betekent dat jij jezelf minder waardig voelt ten opzichte van een ander waardoor je moeilijkheden ondervindt.) Daardoor kamp je onder andere met onzekerheid, jezelf niet goed genoeg vinden, gebrek aan zelfvertrouwen hebben, faalangstig zijn, depressieve periodes hebben, niet tegen kritiek kunnen, maar daar wil je nu graag vanaf komen.

 

Boost of Energy werkt met personen die meestal hooggevoelig zijn en zoveel liefde in zich hebben dat ze hun "macht" uit handen geven. Ze vinden zichzelf minderwaardig. Doordat ze blijven geloven dat ze minder waard zijn dan een ander versterkt dat het gevoel van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, niet houden van jezelf, angst en onmacht.

 

Inmiddels weet je niet meer wie je nu werkelijk bent. Je hebt je zo aangepast aan de ander om maar goed genoeg gevonden te worden, dat je jezelf kwijt bent geraakt.

 

Mijn klanten lopen tegen de volgende aspecten aan:

Als je te lang met je emotionele problemen rond blijft lopen stapelt het zich maar op, omdat je continu tegen situaties aanloopt waar je er weer mee geconfronteerd wordt. Duurt dit proces te lang dan is het mogelijk dat je er ook lichamelijke klachten door gaat ondervinden. Je zou last kunnen hebben van de volgende klachten die met bovenstaande emoties samenhangen:

Mogelijk voorkom je bovenstaande klachten door aan je minderwaardigheidsgevoel te werken, of verminder je tevens je lichamelijke klachten.

 

Herken jij je in één of meer van bovenstaande aspecten dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we werken aan bovenstaande in een door jou te bepalen tempo.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.
Je kunt mij bereiken tot 20.00 uur 's-avonds. Spreek anders de voice-mail in, je wordt dan terug gebeld.  

tel.nr.: 06 - 171 35 35 8   

Je mag mij ook een mailtje sturen met vragen, op- en/of aanmerkingen.

info@boostofenergy.nl

 

Reactie van Anita. Behandeling op 08-08-2014.

Ik ben bij Brigitte gekomen om te werken aan faalangst.

Ik ben heel onzeker en angstig bij bijvoorbeeld een sollicitatie.

Het is fijn dat ik, in tegenstelling tot een psycholoog of maatschappelijk werker, bij Brigitte niet zo veel hoef te vertellen.

Brigitte vertelde in welke levensfase de faalangst tot uiting is gekomen en waar het vandaan kwam. In mijn geval kwam het bij mijn vader vandaan. Brigitte haalt de negatieve gedachte die ik over mezelf heb weg. Ik kan terwijl zij dat doet rustig op bed liggen.

Ik gaap veel tijdens de behandeling dat is een goed teken, want dan worden er dingen verwerkt.

Door wat Brigitte zei kan ik dingen die in mijn leven zijn gebeurt beter plaatsen.

Brigitte heeft mijn gevoel over faalangst weggehaald, waardoor ik verwacht dat er minder energie verloren gaat aan het negatieve zelfbeeld dat ik heb. 

Door je eigen negatieve kanten te accepteren zal de omgang met de negatieve kanten van andere mensen beter gaan, zegt Brigitte.

Ik heb een drukke dag achter de rug. Normaal zou ik geestelijk uitgeteld zijn, maar door de behandeling heb ik meer energie gekregen.

Dank je wel Brigitte, het is prettig dat iemand tijd aan je besteedt en dat faalangst benoemd en verwerkt wordt.

 

 

 

Samen gaan wij jouw minderwaardigheidsgevoel omzetten in een positief zelfbeeld.
brigitte deliën

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!.