boost of energy logo

Over mijzelf

 

 

brigitte delienIk ben Brigitte Deliën, getrouwd en ik heb twee nog thuiswonende jong volwassenen.

In 2003 heb ik via een deeltijdopleiding mijn Pabo-diploma gehaald en sindsdien heb ik als invalleerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Maar omdat ik het gevoel had dat ik de kinderen niet kon bieden wat ze verdienen ben ik mij steeds meer gaan richten op mijn praktijk.

Ik ben in mijn praktijk begonnen met Ondévit. Een erg krachtige methode maar naar mijn mening te omslachtig en te belastend voor de cliënt. Vandaar dat ik daarna de NEI-opleiding heb gedaan. Kort daarna ben ik in contact gekomen met de Eenheidsheling en heb ik ook daarin een certificaat behaald. Gevolgd door De Healing Codes en Soul-Body-Fusion en de MUM.

Daarna heb ik nog een andere energetische methode gevolgd die de MUM mooi aanvult en waardoor mijn zoektocht ten einde is, dit is waar ik al die tijd naar zocht! De perfekte methode waarop ik wil werken in mijn praktijk! Het is een makkelijke methode die alles aanpakt en helemaal bij mij hoort. Ik heb er namelijk Mijn Eigen Matrix Methode (MEMM) van gemaakt door alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd erin te verweven, zelfs de NEI-methode. Het diploma als therapeut ben ik niet meer van plan om te gaan halen. Mijns inziens voegt dat niets toe aan het resultaat dat ik behaal met de cliënten. Kom het gewoon ervaren.

Ook ben ik in het bezit van het diploma medische basiskennis.

Ik ben mij gaan richten op personen met een minderwaardigheidsgevoel die daardoor in situaties van onmacht zijn beland. Simpelweg omdat ik dat zelf ook was en die hele fase heb doorlopen.

Al heel jong heb ik van dichtbij overlijdens meegemaakt. Eerst mijn zusje en precies een jaar later mijn opa die mij zeer dierbaar was. Mijn eigen verdriet heb ik opzij gezet om mijn ouders te steunen. Al die jaren heb ik dat meegetorst. Bovendien werd mijn gevoel van veiligheid door de overlijdens ontnomen, ik durfde voor mijn gevoel jaren lang niet te gaan slapen na het overlijden van mijn opa, bang dat mij hetzelfde zou overkomen, nooit meer wakker worden.

Mijn opvoeding was zodanig dat ik mij onzeker ging voelen en ook mijn zelfvertrouwen werd op de proef gesteld. Dat kwam ook tevens door school. Ik mocht als enige van de kleuterklas niet mee naar de basisschool waardoor mijn moeder op het laatste moment, met mij achter op de fiets, heel het dorp af fietste om (na steeds weer afgewezen te worden) op de één na laatste school in het dorp aangenomen te worden. Mij gaf dat het gevoel dat ze mij niet wilden hebben, dat ik niet goed genoeg was (ik was toen natuurlijk nog heel jong).

Ik kwam dus erg onzeker de klas binnen die eerste dag van de lagere school en na drie weken wist ik nog niet hoe mijn buurmeisje in de klas heette. Mijn punten waren laag en jaar na jaar ging ik met hakken over de sloot door naar het volgende leerjaar. Tot de vijfde klas, toen moest ik echt blijven zitten en kwam ik in een klas terecht die lang niet zo leuk was als de klas waar ik daarvoor in zat. De onzekerheid stapelde zich op. De eenzaamheid ook. Want mijn vriendinnen gingen door en spraken steeds minder met mij af.

Van school uit moest ik naar de huishoudschool maar gelukkig geloofden mijn ouders wél in mij en uiteindelijk kwam ik op een hele toffe MAVO terecht. Daar haalde ik hele hoge punten omdat ik het wel kan! Daar voelde ik mij welkom. Zo zie je maar wat de energie om je heen met je kan doen.

Later in mijn leven kwamen er nog veel ups en downs. Na mijn avonturen in Oostenrijk en in Amerika vond ik de liefde van mijn leven. Vanaf dat moment begon mijn grootste uitdaging. Ik raakte steeds meer mijzelf kwijt. Ik wilde namelijk nog veel meer reizen, maar ik liet mezelf daarin tegen houden doordat ik vond dat ik nu rekening moest houden met manlief en tja, het geld kun je maar één keer uitgeven dus moet je keuzes maken.

Dingen gingen tegen zitten. Zowel privé als op het werk. Ik kwam in een negatieve spiraal terecht. Een spiraal die al in mijn vroege jeugd begon. Want buiten de uiterlijke dingen die leuk waren om te doen en waarin ik mijn geluk vond, is er ook een innerlijk. En mijn innerlijk liep steeds meer deuken op. Ik kreeg steeds minder zelfvertrouwen, werd steeds onzekerder, kon slecht slapen maar had juist veel slaap nodig omdat ik weinig energie had. Ik voelde mij verdrietig, boos, gekwetst en was vaak teleurgesteld. Ook kon ik niet tegen kritiek, voelde me regelmatig erg eenzaam(ondanks mijn gezin om me heen) en had een negatief zelfbeeld.

Uiteindelijk was ik vaak vooral negatief aan het denken. Ik zat vol angsten en stress. Het duurde nog een poos voordat het tot mij doordrong dat ik van binnen uit niet gelukkig was en dat alleen íkzelf daar verandering in aan kon brengen.

En zo is het gekomen dat ik met bovengenoemde opleidingen ben begonnen. Daarmee werk je tevens aan jezelf. Buiten dat kreeg ik energetische behandelingen bij tientallen therapeuten.

Daarmee vond ik meer rust, angsten vielen van mijn schouders én ik kon het geluk in mijzelf vinden in plaats van dat het buiten mij te vinden was. Ik ben steeds meer tevreden over wie ik ben. Eventuele opmerkingen van anderen komen niet meer hard bij me binnen zodat ze géén deuk meer veroorzaken, heerlijk is dat! Ik ben er nog lang niet en zal mijn leven lang aan mezelf blijven werken. Maar het brengt zoveel moois met zich mee!

Dit hele proces heeft mij bovendien duidelijk gemaakt wat mijn doel hier op aarde is, anderen helpen! Niet zoals ik altijd deed; ongevraagd advies en hulp geven, maar in mijn praktijk, als mensen er zelf om vragen. En dat kan ik, doordat ik zélf alles meegemaakt heb. Ik ben dus alleen maar dankbaar dat mijn leven is gelopen zoals het liep.

Een minderwaardigheidsgevoel hebben en in situaties van onmacht belanden heeft vooral te maken met je eerste en derde chakra*. Met een gevoel van onveiligheid en gebrek aan zelfvertrouwen ben je een makkelijk slachtoffer.

Zoals ik al zei, met behulp van allerlei energetische healers ben ik er bovenop gekomen. Nu is het mijn beurt om jou te mogen helpen. Ik kijk er met groot plezier naar uit! En ik hoop je dan ook binnenkort in mijn praktijk te mogen verwelkomen. 

 

* wil jij meer weten over chakra's en aura's, neem dan een kijkje op mijn andere website waar meer uitleg daarover gegeven staat, aquamora.nl Of geef je op voor mijn huiskamerlezing daarover.

 

 

Samen gaan wij jouw minderwaardigheidsgevoel omzetten in een positief zelfbeeld.
brigitte delien

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!.