boost of energy logo

Diensten

 

Uniek aanbod:

Dan is dit aanbod geschikt voor jouw kind.

Via een foto of via Skype ga ik de healing geven. We spreken samen een tijd af waarop de healing gegeven dan wel ontvangen gaat worden. Kinderen t/m 4 jaar raad ik aan om op schoot te nemen. Zo kan de energie via de ouder de aarde in stromen.

Ik tune in of er een Eenheidsheling, Soul-Body-Fusion of Arcturianen healing nodig is.

Ik ben invalleerkracht maar hoop met bovenstaande jou en je kind werkelijk te mogen helpen. Zodat het meer zelfvertrouwen krijgt en zin in het leven hier op aarde. Noot: kinderen spiegelen vaak de ouders. Wellicht is de werking langduriger als ook de ouder een behandeling ondergaat.

Bij interesse stuur een mail naar info@boostofenergy.nl.
Vermeld je telefoonnummer en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Onbeperkt toegang tot online afstandshealingen voor slechts € 8,- per maand.

De eerste maand beginnende met 4 healingen, maar elke maand die je verlengt krijg je er 3 nieuwe healingen bij.
Het aantal healingen waartoe je toegang krijgt loopt dus elke maand op.

Wat kunnen de healingen voor je betekenen:

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@boostofenergy.nl en je krijgt alle verdere gegevens.

 

 

Ervaar liefde voor jezelf en vriendschappen in je leven.

Heb jij moeite met kritiek en jouw onzekerheid, denken dat je niet leuk genoeg bent, eenzaamheid, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen? Ben jij daardoor depressief geworden, ondervind jij stress of heb jij daardoor een eetstoornis ontwikkeld? Lees dan zeker verder.

Ben jij je ervan bewust dat je in een cirkeltje aan het lopen bent? Doordat je geen nee durft te zeggen gaan mensen juist van je profiteren en dat voedt jouw gedachte weer dat je vrienden geen echte vrienden zijn.

Doordat jij geen belissingen durft te nemen doe je vaak dingen waar je het niet mee eens bent of niet leuk vindt om te doen. Doordat jij je mening niet durft te uiten weten anderen niet wat ze aan je hebben en kan het zijn dat ze het de volgende keer niet eens meer vragen, waardoor jij je weer buitengesloten voelt.

Weet jij al dat je wellicht vrienden hebt die niet werkelijk bij jou passen? Dat je misschien vrienden hebt die nog meer onzeker zijn dan jij zodat jij de "macht" over hen hebt? Wat natuurlijk ook weer niet de bedoeling is. Of vrienden hebt die van jou profiteren omdat jij nooit nee durft te zeggen en in alles meegaat?

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! We kunnen al die negatieve gevoelens en gedachten omzetten in positieve gevoelens en gedachten. We gaan samen blokkades (en het muurtje om je inmiddels om je heen hebt staan) weghalen waardoor de lading lichter wordt. In kleine en soms grote stappen, dat geef jij zelf aan, gaan we er verandering in aanbrengen.

 

pesten op feest

Je gaat langzaam maar zeker andere, betere, vriendschappen opbouwen. Je gaat beslissingen nemen doordat je meer op je gevoel durft te vertrouwen. Je gaat je mening durven geven zonder er iets van aan te trekken wat de ander daar van vindt, het is jouw waarheid. En je durft nee te zeggen omdat het jou nu niet uitkomt, want je weet dat je daardoor net zo geliefd blijft als wanneer je ja zegt.

Hoe gaan we dat doen? Je hoeft mij geen verhalen over je verleden te vertellen bij binnenkomst. Het liefst ga ik meteen beginnen om onbevooroordeelt aan de slag te kunnen gaan. Vooraf bij ons telefonisch contact laat je mij weten waaraan je zou willen werken, welk stukje van jezelf wil jij verandert zien? Aan welk stukje ben jij toe om aan te gaan werken? Je wilt bijvoorbeeld weer zekerder van jezelf zijn. Dan gaan we kijken wat ervoor gezorgd heeft dat jij je onzeker bent gaan voelen en dat halen we dan weg. Je bent dan in staat om anders op eenzelfde soort situaties te gaan reageren. Dat is dan aan jou. In feite zorg ik ervoor dat je zelfgenezend vermogen zijn werk weer gaat doen. Dit gaat in fases, zoals het pellen van een ui. De stap is zo groot als wat jij op dat moment aan kunt.

Ook ik had een flink minderwaardigheidsgevoel. Het was een lange weg, maar wel een mooie. Stukje bij beetje kreeg ik meer zelfvertrouwen, andere en betere vrienden, laat ik minder over mij heen lopen, durf ik voor mezelf op te komen en nee te zeggen. En ik slaap weer goed, heb veel minder stress, ben flexibeler geworden, heb veel minder angsten en geniet meer van het leven. En vast nog veel meer wat me nu even niet te binnen schiet.

Ik heb bovenstaande opgelost met voornamelijk energetische therapieën. Ik heb zelf het hele traject doorlopen.  Het was een echte uitdaging met grote sprongen vooruit en weer kleine stapjes terug. Maar ik heb er plezier in gehad en kan niet meer zonder energetische therapieën. Het geeft echt een kik. Vandaar dat ik sta te springen om jou te mogen helpen en begeleiden in eenzelfde soort traject. Gewoon, omdat ik ook jou het allerbeste toewens. Dat ook jij met plezier en liefde voor jezelf in het leven komt te staan. Het ergste heb je al gehad én overwonnen! Het kan er alleen nog maar op vooruit gaan.

De behandeling duurt een half uur en kost € 30,-

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, dat bepaal jij. En in welke snelheid je vooruit gaat bepaalt jouw onderbewustzijn. Over het algemeen heb je ca. 3 sessies nodig om aan één thema te werken.

Kom je voor de 6e keer binnen een jaar, dan krijg je van mij een longdrinkglas met een opdruk van de 5-elementen gratis*. Dit glas heeft een werking op je gestel als je eruit drinkt. Meer daarover zie: aquamora.nl
* zolang de voorraad strekt!

Voel jij je niet goed genoeg? Ben jij onzeker, perfectionistisch, eenzaam, met weinig zelfvertrouwen, faalangstig, depressief, vol stress, wantrouwend naar anderen, gekwetst, boos en/of verdrietig? Heb jij een eetstoornis daardoor gekregen?
En wil jij heel erg graag van één of meer van bovenstaande gevoelens af? Laat mij je dan helpen.

Stuurt je moeder je naar mij toe omdat ze met je begaan is en je graag vrolijk wil zien? Maar ben jij er nog niet aan toe om aan dat stukje te werken? Overtuig haar dan dat het geen zin heeft om een afspraak met mij te maken want er zal geen verandering plaats gaan vinden. Je moet het echt zélf willen en er aan toe zijn om aan dat stukje te werken.
Wel kan het soms voorkomen dat je denkt aan je onzekerheid te willen werken terwijl dan blijkt dat een gebrek aan zelfvertrouwen eerst verwerkt dient te worden.

Wil jij zo snel mogelijk een afspraak maken?

Mail mij dan: info@boostofenergy.nl,vermeld je even je telefoonnr.!

of bel: 06- 171 35 35 8 tot 20.00 uur 's-avonds of spreek een bericht in.

Jij vindt het toch zeker niet fijn dat anderen over je heen lopen omdat je geen nee durft te zeggen? Jij wilt toch ook weleens je zegje doen tijdens die vergadering in plaats van alles maar slikken omdat je niks durft te zeggen? Wil jij altijd maar eenzaam blijven waardoor je je gevoelens niet kwijt kunt? Het zou toch heerlijk zijn om dat tegen een vriend(in) aan te houden?

brigitte deliën Boost of energy
Brigitte Deliën
tel.: 06-171 3535 8

info@boostofenergy.nl

 

 

Graag nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn maandelijkse tips om in je kracht te staan. Je ontvangt hem dan vanzelf maandelijks via e-mail. Schrijf je hier in!

 

 

Tevens ontvang je dan mijn GRATIS meditatie. Zodat je jezelf goed genoeg gaat vinden, wat je helpt in je kracht te komen staan!

 

P.s.:  ik zou het erg waarderen als jij een afspraak maakt met mij. Ik kijk met plezier naar onze samenwerking uit!

 

Het is nooit te bedoeling te stoppen met je behandeling bij de (huis)arts en/of specialist. Stoppen met medicatie alleen in overleg met de eigen arts.

 

Samen gaan wij jouw minderwaardigheidsgevoel omzetten in een positief zelfbeeld.
brigitte deliën
Tekening gemaakt door Sanne Verhaaf. sv.artdesign.nl@gmail.com

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!.