boost of energy logo

Aanpak

 

Boost of Energy, voor als je met vreugde, geloof in jezelf en zekerder van jezelf door het leven wilt.


Je mag verwachten dat je door mijn behandelingen met meer vreugde, meer zelfvertrouwen, meer liefde voor jezelf, meer rust en zekerder van jezelf door het leven zult gaan.

Je leert jezelf beter kennen en zult begrip krijgen voor de mensen en situaties waar je in hebt gezeten. Je zult ontdekken dat het zo heeft moeten zijn om dit los te kunnen laten en jezelf terug te kunnen vinden.

Hieronder zul je kunnen lezen welke opleidingen/cusussen ik heb gevolgd en wat ze voor je kunnen betekenen.

Ik werk met de volgende methodes:

Bovenstaande methodes werken allemaal op basis van energie. Alles bestaat namelijk uit energie, ook wij mensen. Maar als die energie in en om jou heen niet goed doorstroomt kan dat uiteindelijk ook lichamelijke klachten geven. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Door de energie in en om jou heen positief te beïnvloeden door blokkades weg te halen en energie toe te voegen zal het zelfgenezend vermogen weer aangesproken worden en kunnen jij en jouw lichaam het werk verder afmaken. Via mijn handen geef ik jou als het ware een "boost of energy", een stoot energie.

Iedereen herkent het wel dat je je aangetrokken voelt door bepaalde personen, daar ga je graag mee om. Dat heeft alles te maken met de energie die iemand uitstraalt, die past bij jou omdat jij een soortgelijke energie om je heen hebt hangen. En anderen laat je meer links liggen omdat die niet bij jou passen.

pesten op het werk

Als je weet dat het zo werkt, weet je ook dat we allemaal gelijk zijn aan elkaar. En hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken dat jij minder bent dan de ander. Diep van binnen weet je vast dat die gedachte ook niet klopt. Helaas zitten blokkades echter nog in de weg om het werkelijk anders te voelen. Die blokkades kunnen in dit leven zijn ontstaan, van andere levens zijn of van generatie op generatie (erfelijk) meegegeven zijn.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat we erachter komen welke blokkade(s) jou in de weg zitten om volledig in jouw eigen kracht je leven te kunnen leven. Hoe lang de weg ernaar toe is, bepaalt jouw onderbewustzijn. Je moet er namelijk wel aan toe zijn om dat stukje te kunnen verwerken. Samen gaan we dus kijken wat we op mogen lossen en wat nog even moet wachten. Jij bepaalt in feite de snelheid waarin we werken. Intussen lossen we dat op wat jij op dit moment in je leven nodig hebt om opgelost te worden. Dat is voor iedereen weer anders.

Hieronder kun je lezen wat de methodes waarmee ik werk inhouden.

MUM.
Ik heb de MUM gevolgd.
Het is moeilijk uit te leggen wat MUM doet, de mogelijkheden zijn namelijk oneindig. Met een minimale inspanning zal er al een verandering plaatsvinden in het energiesysteem. Ik heb de methode aangepast op een manier die bij mij past en goed voelt. De Nei-methode heb ik erin verweven en nog veel meer, teveel om allemaal op te noemen. Een kleine greep uit mijn behandeling: ik kijk onder andere naar voeding, stress, chakra's, meridianen, fysiek, emotioneel, mentaal, causaal, spiritueel én ik ga op zoek naar de oorsprong!

De “Healing Codes” helpers werken vooral aan stress. Stress kan veroorzaakt zijn door valse overtuigingen, vernietigende herinneringen, overgenomen emoties en erfelijkheid. Deze helpers werken met name aan onze klieren zoals de hypothalamus, hypofyse en pijnappelklier. Deze klieren staan in verbinding met ons hormoonstelsel, zenuwstelsel en ruggenmerg. En door aan de klieren te werken, stroomt de energie in feite door het hele lichaam heen om daar rust te brengen.

De “Eenheidshelers” die bij mij zijn brengen met name liefde en verbondenheid met jezelf en daardoor ook met anderen. Zij helpen je, op het tempo dat je onderbewustzijn aangeeft, een volgende stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt je daardoor meer bewust van waarom je de dingen op jouw specifieke manier doet. Je laat bepaalde emoties los die je niet meer nodig hebt in jouw leven.
  
Verder werk ik ook met “Soul Body Fusion”, versmelting van lichaam en ziel. Vaak is het zo dat we niet echt verbonden zijn met onze ziel. Deze vorm van behandeling zorgt ervoor dat je meer op één lijn komt te staan met je ziel en dat brengt dan ook weer vreugde met zich mee. Je raakt er ook meer door geaard, wat nodig kan zijn voor jou omdat jouw gevoel van veiligheid je is ontnomen en je daardoor kunt gaan "zweven". Je voelt je niet echt thuis hier op aarde. Soul Body Fusion helpt je daar verandering in te brengen.

Alle helers werken aan het weghalen van hardnekkige overtuigingen die je mag loslaten en aan het werkelijk houden van jezelf! Dat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Cliënten geven vaak aan tijdens de behandeling de energie te voelen stromen. Soms worden kleuren gezien tijdens de behandeling. Vaak mogen emoties losgelaten worden. Ik zelf voel de verschillende energieën uit mijn handen stromen en weet zo welke helers aan het werk zijn. Genezen doe je echter zelf, wij ondersteunen je erbij. Vandaar dat de resultaten bij een ieder anders zullen zijn.

Iedereen kan met deze energieën een behandeling krijgen, ook dieren. Indien je niet lijfelijk kunt komen kan er een afstandsheling gegeven worden.  Liever heb ik echter dat je voor het eerste consult bij mij in de praktijk komt om kennis met elkaar te maken en vertrouwen op te bouwen.

Wil jij meteen een afspraak maken of informatie vragen? Ik ben Brigitte en je kunt me ->

bellen: 06-171 3535 8

of een mailtje sturen: info@boostofenergy.nl

 

Voor meer informatie over bovengenoemde energetische behandelingen verwijs ik naar de websites:

The healing codes

Eenheidsheling

Soul Body Fusion

MUM

NEI info en opleiding(Bij Jolanda heb ik mijn NEI therapeuten diploma gehaald. Voor meer informatie over wat NEI is verwijs ik je naar haar pagina.)

 

 

 

Samen gaan wij jouw minderwaardigheidsgevoel omzetten in een positief zelfbeeld.
brigitte deliën
Tekening gemaakt door Sanne Verhaaf, sv.artdesign.nl@gmail.com

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!